Visie

VISIE

Een goede studiekeuze maken heeft in de kern vooral te maken met het volgen van je hart.  De motivatie om te studeren is er dan en zal je relatief makkelijk de studie doen afronden.

Een traject om tot de best passende keuze te komen bestaat idealiter uit individuele gesprekken om de dromen van jongeren te onderzoeken. Emoties en of belemmerende overtuigingen staan vaak het maken van een keuze in de weg. In mijn begeleiding onderzoek ik waarom er niet groter gedroomd of gedacht kan worden. Dat moet je durven om een gelukkig mens te worden, daarvan ben ik overtuigd.

De echte keuze kan pas gemaakt worden als je een meeloopdag hebt bijgewoond of met iemand uit de beroepspraktijk gesproken hebt.

Lees eventueel ook interviews met mij in de Volkskrant en Veronica Magazine   of lees mijn blog

logo_blog
 

Recente berichten